sarastradgardsbutik.se

om sara och butiken

grön oas

Saras Trädgårdsbutik i Gamla Linköping är en oas för dig som uppskattar närproducerat, ekologiskt och hållbarhet i varje blad och blomma.
 
Hos Saras Trädgårdsbutik hittar du ett noga utvalt sortiment av hållbart odlade plantor, växter och grönsaker. Allt är odlade med stor omsorg, antingen i min egen trädgård eller av lokala samarbetspartners. Jag satsar på att stödja lokala odlare och bidra till en kortare och mer hållbar leveranskedja.

närodlat

Jag är stolt över att kunna erbjuda ekologiska fröer och lökar som ger perfekta förutsättningar för en hållbar och prunkande trädgårdsodling. Mina produkter är fria från kemiska tillsatser och odlade i enlighet med ekologiska principer som gynnar både miljön och din trädgård.
 
Förutom levande växter, fröer och lökar har jag också ett spännande utbud av lokalproducerade delikatesser, såsom inläggningar, sylt och honung från mina egna bin. Allt är tillverkat med småskaliga och hållbara processer för att garantera högsta kvalitet och smak.
 
Förutom växter erbjuder jag ett noggrant utvalt sortiment av trädgårdstillbehör som kännetecknas av hög kvalitet och lång livslängd – från redskap som hjälper dig i din dagliga trädgårdsskötsel till heminredning som skapar en hållbar atmosfär i ditt hem. Här hittar du allt från bivaxdukar och bivaxljus till naturnära dekorationer som förskönar både hem och trädgård för alla säsonger.
 
Besök Saras Trädgårdsbutik för en grönare och mer hållbar livsstil. Jag ser fram emot att hjälpa dig att hitta allt du behöver för din trädgård och hem.